Read Nalle Puh ja Tao by Benjamin Hoff Free Online


Ebook Nalle Puh ja Tao by Benjamin Hoff read! Book Title: Nalle Puh ja Tao
The author of the book: Benjamin Hoff
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 853 KB
Edition: WSOY
Date of issue: 1997

Read full description of the books:

Benjamin Hoff näkee Nalle Puhissa enemmän kuin pelkän liikuttavan hupaisan satuhahmon, hänelle sen huoleton yksinkertaisuus on esimerkki siitä, miten elämä on oikein oivallettava. Nalle Puh opastaa meitä taolaiselle Tielle. Se ei turhia järkeile eikä murehdi, se ottaa elämän vastaan sellaisenaan ja sopeutuu siihen. Nalle Puhin ystävät osoittavat kukin omalla tavallaan miten elämästä voi tehdä vaikeamman kuin se oikeastaan on, mutta pieniälyinen karhu ymmärtää asioiden sisäisen luonnon ja näyttää, miten ikävätkin asiat voi kääntää iloisiksi ja miten pienistäkin asioista voi saada suuren ilon. Nalle Puh kysyy nykyajan ihmiseltä, mihin hän kiireellään ja tehokkuudellaan pyrkii. Elämä ei aina ole jossakin muualla, edessäpäin, se on tässä ja nyt.

Read Ebooks by Benjamin HoffRead information about the author

Ebook Nalle Puh ja Tao read Online! Hoff grew up in the Portland, Oregon neighborhood of Sylvan, where he acquired a fondness of the natural world that has been highly influential in his writing. Hoff obtained a B.A. in Asian Art from The Evergreen State College in Olympia, Washington in 1973.

Hoff has also studied architecture, music, fine arts, graphic design and Asian Culture. His studies in Asian Culture included reaching the certificate level in the Japanese Tea Ceremony, had two years of apprenticeship in Japanese fine-pruning methods, and four years of instruction in the martial art form of T'ai chi ch'uan, including a year of Ch'i Kung. In his spare time, he practices Taoist Qigong and T'ai chi ch'uan.

Hoff was awarded the American Book Award in 1988 for The Singing Creek Where the Willows Grow. The Tao of Pooh was an international bestseller and spent 49 weeks on The New York Times' bestseller list. The Te of Piglet also became an international bestseller and spent 59 weeks on The New York Times' bestseller list.

In 2006, Hoff published an essay on his website titled "Farewell to Authorship", in which he denounced the publishing industry and announced his resignation from book-writing.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Nalle Puh ja Tao
Read EBOOK Nalle Puh ja Tao by Benjamin Hoff Online free

Download PDF: nalle-puh-ja-tao.pdf Nalle Puh ja Tao PDF