Read Spune-mi tr3i lucruri despre tine by Julie Buxbaum Free Online


Ebook Spune-mi tr3i lucruri despre tine by Julie Buxbaum read! Book Title: Spune-mi tr3i lucruri despre tine
The author of the book: Julie Buxbaum
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.59 MB
Edition: Storia
Date of issue: November 2016

Read full description of the books:

in viata lui Jessie, totul merge anapoda. Sau cel putin asa i se pare in prima saptamana ca eleva a noului si ultra-intimidantului liceu privat din Los Angeles, pe care este nevoita sa il frecventeze. Dupa ce isi pierde mama, Jessie afla ca tatal ei s-a casatorit pe ascuns cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Din acest motiv, fata este fortata sa se mute din Chicago in cealalta parte a tarii, unde urmeaza sa traiasca alaturi de „monstrul vitreg” si de arogantul ei fiu adolescent.

Exact cand este pe punctul de a-si lua talpasita inapoi la Chicago, primeste un e-mail de la o persoana care se prezinta cu pseudonimul Cineva/Nimeni (CN, pe scurt) si care se ofera sa o ajute sa inteleaga jungla care stapanea Liceul Wood Valley. O farsa elaborata sau ajutorul de care are atata nevoie?

Din convingere sau pur si simplu din disperare, Jessie incepe sa bazeze tot mai mult pe CN, care devine salvatorul sau si cel mai de incredere aliat. Este lesne de inteles ca nu se mai poate abtine si vrea sa afle cine este CN in realitate. Dar oare nu e mai bine ca unele mistere sa ramana neexplicate? ulie Buxbaum a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Harvard. A fost avocat o vreme, dar intr-o foarte buna zi, a primit un e-mail anonim, lucru care a inspirat-o sa scrie primul sau roman, Trei lucruri despre tine, devenit bestseller New York Times. Julie traieste la Los Angeles, impreuna cu sotul ei, cei doi copii si un pestisor auriu nemuritor. Dorinta lui Jessie de a afla daca baiatul de care este indragostita in viata reala este persoana de care s-a indragostit in lumea virtuala ii va face pe cititori sa nu lase cartea din mana. – Publishers Weekly, Starred

„Eu: Spune-mi trei lucruri pe care nu le stiu despre tine. stii tu, in afara de nume si... tot restul.

CN: ok. (1) fac o branza la gratar mortala. (2) cu un an in urma eram o cu totul alta persoana. (3) ...nu stiu. cred ca o sa pastrez secret ultimul lucru.

Eu: Ei, haide. Tu tii totul secret.

CN: imi placi.

Eu: (3) si tu mi placi.”

Read Ebooks by Julie BuxbaumRead information about the author

Ebook Spune-mi tr3i lucruri despre tine read Online! Please check out my two novels, THE OPPOSITE OF LOVE and AFTER YOU, both now out in paperback. My first YA novel, TELL ME THREE THINGS, debuts April 2016.

Please check out my website www.juliebuxbaum.com for more information about my books.

Or to follow my recent shenanigans, please check out my blog, JULIE HAS WRITER'S BLOG, at www.juliebuxbaum.com/blog/

One of my favorite things about being a novelist is the opportunity to talk to reading groups. If you are part of a reading group and would like to set up a conference call, or maybe even a meeting in person, please check out the reading group form and the reading group guide on my website.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Spune-mi tr3i lucruri despre tine
Read EBOOK Spune-mi tr3i lucruri despre tine by Julie Buxbaum Online free

Download PDF: spune-mi-tr3i-lucruri-despre-tine.pdf Spune-mi tr3i lucruri despre tine PDF