Read Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount by Sabrina Jeffries Free Online

Ebook Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount by Sabrina Jeffries read! Book Title: Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount
The author of the book: Sabrina Jeffries
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.76 MB
Edition: Gramedia Pustaka Utama
Date of issue: October 25th 2014

Read full description of the books:

“Pria brengsek jarang bisa setia kepada satu wanita!” – Mrs. Charlotte Harris, Kepala Sekolah.

Madeline Prescott, selalu percaya bahwa perasaan tertarik adalah hal ilmiah yang mudah dikategorikan dan dikendalikan. Lalu ia bertemu dengan Anthony Dalton, Viscount Norcourt, yang tampan sekaligus liar.

Pria itu memberikan “pelajaran tentang pria brengsek” supaya para murid di Sekolah untuk Wanita Muda milik Mrs. Harris bisa belajar tentang cara menghindari lelaki tak bermoral.

Madeline tahu bahwa mempertaruhkan semuanya untuk gairah yang berkobar-kobar adalah perbuatan yang tidak masuk akal. Namun hal itu sangat menggoda...

Read Ebooks by Sabrina Jeffries

Read information about the author

Ebook Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount read Online! Sabrina Jeffries is the NYT bestselling author of over 50 novels and works of short fiction (some written under the pseudonyms Deborah Martin and Deborah Nicholas). Whatever time not spent writing in a coffee-fueled haze of dreams and madness is spent traveling with her husband and adult autistic son or indulging in one of her passions—jigsaw puzzles, chocolate, and music. With over 8 million books in print in 20 different languages, the North Carolina author never regrets tossing aside a budding career in academics for the sheer joy of writing fun fiction, and hopes that one day a book of hers will end up saving the world.

She always dreams big.

Ebooks PDF Epub

Add a comment to Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount

Read EBOOK Let Sleeping Rogues Lie - Mengelabui Sang Viscount by Sabrina Jeffries Online free