Read Ekoloogiset by Cyril Pedrosa Free Online


Ebook Ekoloogiset by Cyril Pedrosa read! Book Title: Ekoloogiset
The author of the book: Cyril Pedrosa
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 16.75 MB
Edition: WSOY
Date of issue: 2011

Read full description of the books:

Reilun kaupan tavara, maallemuuttohaaveet ja käsiin hajoavat luomupuuvillakassit ovat ekologisesti ajattelevan perheen arkea.

Ei ole helppoa olla hyvä ihminen välinpitämättömässä maailmassa. Omien pikku huolien lisäksi harteita painaa koko planeetan tulevaisuus. Valitako nuhruinen pyykki vai saastuttava tehopesuaine? Miten säilykenakit joutuivat terveysintoilijan kaappiin? Kloorittomassa uima-altaassa viihtyvät erinäiset elämänmuodot, ja puutarhanhoidossa vaihtoehtoja on vain kaksi: myrkytä tai kitke.

Uuden sarjakuvakerronnan tähti Cyril Pedrosa (s. 1972) päätti jo kuusivuotiaana tulla sarjakuvapiirtäjäksi. Ekoloogiset on hersyvän hauska ja ajankohtainen valikoima hänen kahdesta omaelämäkerrallisesta albumistaan.

Read Ebooks by Cyril PedrosaRead information about the author

Ebook Ekoloogiset read Online! Cyril Pedrosa began his career in animation, working on the Disney films "Hunchback of Notre Dame" and "Hercules." He has since become a rising star in a new kind of graphic storytelling, combining the influences of animation and the literary traditions of Borges, Garcia Marquez, and Tolkien to create a unique visual handwriting.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ekoloogiset
Read EBOOK Ekoloogiset by Cyril Pedrosa Online free

Download PDF: ekoloogiset.pdf Ekoloogiset PDF