Read Asbestemming by A.F.Th. van der Heijden Free Online


Ebook Asbestemming by A.F.Th. van der Heijden read! Book Title: Asbestemming
The author of the book: A.F.Th. van der Heijden
ISBN: 9021465981
ISBN 13: 9789021465982
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 25.33 MB
Edition: Querido
Date of issue: January 1st 1995

Read full description of the books:

In Asbestemming richt A.F.Th. van der Heijden een monument op voor zijn op 15 juni 1993 overleden vader. De titel is ontleend aan een formulier waarop de nabestaanden geacht worden in te vullen wat er met de as van de gecremeerde dode dient te gebeuren. Van der Heijden koos ervoor zijn vaders as een bijzondere bestemming te geven met dit tegelijk ontluisterende en poëtische verslag van een leven en een sterven. Het boek kan zich meten met een op muziek gezet requiem: verdriet, aanvaarding, woede, gelatenheid, onbegrip, vertroosting en opstandigheid wisselen elkaar af. Asbestemming is een van de meest gelezen boeken van A.F.Th. van der Heijden en het stond in 1995 op de shortlist van de AKO Literatuurprijs

Read Ebooks by A.F.Th. van der HeijdenRead information about the author

Ebook Asbestemming read Online! Adrianus Franciscus Theodorus (Adri) van der Heijden is een Nederlandse schrijver. Hij heeft ook gepubliceerd als Patrizio Canaponi en als A.F.Th. In 2003 ontving hij de Schrijversprijs der Brabantse Letteren en in 2011 de Constantijn Huygensprijs, telkens voor zijn hele oeuvre.

Adrianus Franciscus Theodorus (Adri) van der Heijden is a Dutch writer. He also published as Patrizio Canaponi and as A.F.Th. In 2003 he received the Schrijversprijs der Brabantse Letteren and in 2011 the Constantijn Huygensprijs, both prizes for his entire work.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Asbestemming
Read EBOOK Asbestemming by A.F.Th. van der Heijden Online free

Download PDF: asbestemming.pdf Asbestemming PDF